Tietoja erotiikka ja puhelinseksistä
Erotiikkalinja on yritys joka tosissaan välittää puhelin yhteyttä ja puhelinseksiä tavallisten ruotsalaisten kiihottavien tyttöjen kesken, ja himo mielisiä poikia, miehiä, vanhoja miehiä ja naisia jne. Lämpimästi tervetuloa, toivottavasti löydät mitä etsit.

Tarjoamme Puhelinseksiä

Erotiikkalinja tarjoaa puhelinseksiä. Tänne voit soittaa, kuunnella, puhua, nauttia, vetää käteen, jakaa salaisia kuvitelmia, tai kyllä ihan mitä vain haluat. Ja tietysti voit myös vain puhua, kertoa sinun työpaikasta, jakaa ongelmat ja niin edelleen. Sille kenelle soitat etsii aina mukavaa keskustelua,joko se on kaukoseksi vai ei. Työntekijöitämme täytyy aina kohdella kunnioitettavasti, he ovat tunteellisia ihmisiä kuin sinä.

Tavalliset kysymykset Puhelinseksistä

- Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä >>

Onko ne tavallisia tyttöjä?
Meillä työskentelee vain tytöt ja pojat joilla on suuri henkilökohtainen mielenkiinto seksiin. Ne on aivan tavallisia tyttöjä ja poikia, kuten sinä ja minä. Kaikki puhelut yhdistetään nimettöminä kunkin tytön kotiin. Useimmat tytöt puhuvat vain ruotsia.

Mistä saamme jutella?

Sinä päätät itse mistä keskustellaan. Oletko hiljaisempi ja ehkä vähän ujo, tytöt tai pojat auttavat mielellään sinua kertomaan ja kuvamaan. Mikään ei ole salasta, sinä laitat rajat. Päätämme noudattaa lakia ja emme puhu lastenseksistä tai vastaavaa ,koska tyttö kenelle soitat on myös tavallinen ihminen. Hän kertoo kun hänen mielestään aihe on liian herkkä. Kaikki puhelut on tehtävä kunnioittaen molempia.

Ovatko keskustelut yksityisiä?
Kaikki keskustelut ovat täysin yksityisiä. Olet yhteydessä nimettömänä  suoraan tytön tai pojan kotiin jonka kanssa olet valinnu jutella. Kuten tavallista ,puhelua ei voi kukaan kuunnella. Sille kenelle soitat ei saa mitään tietoa siitä, kuka olet, mikä puhelinnumerosi on jne .Hän tietää vain, mitä kerrot itsestäsi.

Telefonsex på Svenska  Telesex på norsk  Puhelinseksi Kun Suomen  Phone Sex in English