Puhelinseksi Jessie 30  
 

rubrik
Hei Olen Jessie. 30 vuotta. Tavallinen tyttö, Svenssonin morsian, jolla on piilotettuja kykyjä ja fantasioita. Minulla on paksut ihanat hiukset ja pehmeä vatsa sekä isot upeat rinnat. Rakastan seksiä ja kaikkea, mikä liittyy seksiin. Mottoni on, että minun täytyy kokeilla kaikkea ainakin kerran. Haluan löytää jonkun siellä jakamaan fantasioita ja kokemuksia. Minua kiinnostaa pariton ja jännittävä. Fantasian on oltava osa jengiräjähdystä, joukko miehiä, jotka huolehtivat minusta ja tekevät kaikkensa saadakseen minulle iloa. Pidän sekä pojista että tytöistä, mutta kukot kiehtovat minua täysin, haluan nähdä, tuntea, maistella, haistaa, voi kestää kauan, eikä sillä ole väliä miltä he näyttävät, ne voivat olla lyhyitä tai pitkät, kapeat tai paksut, kaikki ovat ihania. Haluan tehdä erilaisia ​​asioita riippuen siitä, missä mielessä olen, voin olla uskollinen alistuva tai tiukka domina. Mutta pidän myös pehmeästä ja romanttisesta. Kuka sinä olet? Nuori kaveri, jolla on vatsakrampit ja 2 desimetriä pitkä kukko. Silloin et ole minulle mitään. Rakastan tavallisia miehiä, mieluiten pienellä olutvatsalla ja olen pehmeä ja hyvä. Mieluiten vanhemmat miehet :) Soita ja puhu minulle mitä mieltäsi on juuri nyt. Voimme pitää hauskaa yhdessä. Tai haluatko puhua jokapäiväisestä elämästä, tavoittanut ongelman, josta haluat apua? Minä olen täällä sinua varten! Rakastin tuntea nykimistä kukossa, katso silmäsi kuinka kpt teen sinut. Haluatko sinun tuntevan pilluni märkä, tunne kuinka kiimainen se saa minut hyväilemään ja imemään kukkoasi. Mukava upea kukko. Keskustelumme aikana olen vain sinun ja teen kaiken tyydyttääksesi sinua! Pusu ja halaus * Pidä mielessä, että jos soitat minulle ystävälinjaamme, ei voi olla karkeaa seksipuhelua. Joten ole varovainen, mihin linjaan soitat, jotta et petä *
 

Jessie pratar svenska
Jessie speak English

Soita Jessie:

2.54 €/min. Vähintään 18 vuotta ja omistaa puhelin tilauksen.


Call from Sweden From Sweden: 08-505 22 555

Call from Norway From Norway: 829-905 17
 


Lisätietoja:


Kompissnack från Sverige, ring 0900-208 50 40
Vill du prata kompissnack med Jessie ringer du
0900-208 50 40 (24.90 Sek/min)

Sexnoveller från Sverige ring 0939-204 00 70
Vill du bara lyssna, ringer du och njuter av tjejernas inspelade sköna kåta historier och noveller (sexnoveller), flera sanna direkt från tjejernas privata liv.
0939-204 00 70 (24.90 Sek/min)

Telefonsex från Sverige 08-505 22 555
Bor du i Sverige kan du ringa oss och prata med våra sexiga kåta tjejer. Privat live telefonsex. Tele sex där du kan prata om vad du vill. Tjejerna är med på allt. Killar ring.
08-505 22 555 (24.90 Sek/min)

Telefonseks fra norge 829-905 17
Bor du i norge kan du ringe oss og snakke ved våre kåte herlige jenter. Privat live telefonseks. Sextelefon hvor du kan prat om hva du vil, jentene er med på alt! Gutter ring.
829-905 17 (26 Nok/min)

Puhelinseksi:


Jessie Telefonsex beskrivning: Jessie:

Jessie Telefonsex beskrivning: Jessie:

Jessie Telefonsex beskrivning: Jessie:

Jessie Telefonsex beskrivning: Jessie:

Jessie Telefonsex beskrivning: Jessie:

Jessie Telefonsex beskrivning: Jessie:

Jessie Telefonsex beskrivning: Jessie:

Jessie Telefonsex beskrivning: Jessie:

Telefonsex på Svenska  Telesex på norsk  Puhelinseksi Kun Suomen  Phone Sex in English